Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(6)
Forma i typ
Książki
(6)
Poradniki i przewodniki
(2)
Publikacje dydaktyczne
(1)
Publikacje informacyjne
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(6)
Placówka
Wypożyczalnia Dukla
(6)
Autor
Adam Lesław (1908-1979)
(1)
Balicki Stanisław Witold (1909-1978)
(1)
Braun Anne
(1)
Fleszar Mieczysław (1915-1973)
(1)
Galiński Tadeusz (1914-2013)
(1)
Młynarczyk Joanna
(1)
Nell Edith
(1)
Piotrowiakowa Wanda
(1)
Secomski Kazimierz (1910-2002)
(1)
Rok wydania
1990 - 1999
(1)
1980 - 1989
(2)
1970 - 1979
(1)
1960 - 1969
(2)
Okres powstania dzieła
1901-2000
(5)
Kraj wydania
Polska
(6)
Język
polski
(6)
Odbiorca
6-8 lat
(1)
Dzieci
(1)
Przynależność kulturowa
Literatura niemiecka
(1)
Literatura polska
(1)
Temat
Kucharstwo
(2)
Dzieci
(1)
Geografia gospodarcza
(1)
Gospodarstwo domowe
(1)
Kuchnia wegetariańska
(1)
Kultura
(1)
Nauki ekonomiczne
(1)
Przyjęcia młodzieżowe
(1)
Temat: czas
1901-2000
(1)
1945-1989
(1)
Temat: miejsce
Polska
(1)
Gatunek
Przepisy kulinarne
(2)
Wydawnictwa dla dzieci i młodzieży
(2)
Encyklopedia
(1)
Podręcznik
(1)
Poradnik
(1)
Wydawnictwa popularne
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
Geografia i nauki o Ziemi
(1)
Gospodarka, ekonomia, finanse
(1)
Historia
(1)
Kultura i sztuka
(1)
6 wyników Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Dukla
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 33 (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Dukla
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Dukla
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6(02.053.2) (1 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Dukla
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 91 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Poradnik przystępnie i barwnie podpowiada, jak bez wielkich wydatków i nakładu pracy przyjąć gości - nie tylko swoich rówieśników, lecz i dorosłych. Oprócz przepisów kulinarnych znalazły się w nim rady dotyczące sposobu zapraszania gości, nakrywania stołu, układania menu czy zorganizowania popularnej „osiemnastki". Anegdotyczny informator o potrawach, ich historii, rodzajach przyjęć itp. Na pewno urozmaica tę książkę i sprawia, że skorzystają z niej nie tylko nastolatki.
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Dukla
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 6(02.053.2)/M [Magazyn], 6(02.053.2) (2 egz.)
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wypożyczalnia Dukla
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej